Het team

Altijd al eens willen weten wie er achter Gay op Flakkee zit? Dit is je kans!

Hetty Ouwerkerk – Voorzitter

HettyMijn naam is Hetty Ouwerkerk, geboren en getogen Brabander maar sinds 2016 woonachtig op Goeree-Oveflakkee. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg,

In 2016 ben ik aangesloten bij de Stichting Gay op Flakkee, dit onder andere om zicht te krijgen op de ontwikkelingen rondom de LHBT gemeenschap op het eiland. Maar ook omdat ik het erg leuk vind om me in te zetten voor een groep welke wel een steuntje in de rug kan gebruiken.
Vanaf mei 2017 heb ik de taak als voorzitter op me genomen, wat ik hierin belangrijk vind is dat ik een positief kritische kijk heb op alle facetten van de Stichting en hoe we hier mooie stappen mee kunnen zetten. Samenwerken met anderen zoals de gemeente, politie, scholen of de horeca op het eiland vind ik een erg belangrijk aandachtspunt. Samen bereiken we namelijk veel meer!

Lennart van Dam – Penningmeester

Lennart Mijn naam is Lennart van Dam en ik ben de secretris/penningmeester van Gay op Flakkee. Ik werk ik de gehandicaptenzorg en woon samen met mijn vriend. Zelf ben ik homoseksueel en sinds mijn 24ste uit de kast, zoals dat heet. Dat was voor die tijd niet altijd makkelijk en daarom vind ik het belangrijk om, nu ik wat ouder ben, een bijdrage te kunnen leveren aan het ondersteunen van de LHBT’ers op het eiland.


 Sam Fish – Algemeen bestuurslid

Ik beSamn Sam Fish, journalist, fotograaf en postbezorger.
In 2015 kwam ik in aanraking met Gay op Flakkee nadat ik een artikel had geplaatst in het Eilanden Nieuws waar nogal veel mensen over struikelden. Ik merkte dat er nog een hoop moest gebeuren op het eiland en daar wilde ik mijn steentje aan bijdragen.
Mijn taken binnen het bestuur zijn vooral het contact met de gemeente behouden, de website updaten en zorgen voor zichtbaarheid naar buiten.